Toneelstuk bestellen

CTS producties heeft als doel haar toneelstukken en schoolmusicals voor een zo laag mogelijke prijs aan te bieden. Zo hebben wij bijvoorbeeld geen afnameplicht voor de boekjes en is de zichtzending kostenloos. Hierdoor is CTS producties in staat u een toneelstuk en/of afscheidsmusical aan te bieden dat zo goedkoop mogelijk is.

Bekijken van de zichtversie

 • U bekijkt op de website welk toneelstuk of schoolmusical u interessant lijkt.
 • Onder elke samenvatting staat een link met de zichtversie in Acrobat. Bij schoolmusicals staat er ook een link naar een muziekfragment.
 • Een onderdeel van het script is in de zichtversie samengevat of weggelaten. Dit moeten we helaas doen omdat vaak toneelstukken en schoolmusicals worden gespeeld zonder de auteur te betalen.
 • U kunt het script downloaden en rustig uw keuze bepalen.

Hoe gaat een bestelling?

 • Als u uw keuze heeft gemaakt en een toneelstuk of afscheidsmusical wilt bestellen dan vindt u bij het toneelstuk twee links om het toneelscript te bestellen. De ene link is voor een betaling via overboeking. De andere link is voor een directe betaling via IDeal. Als u kiest voor overboeking ontvangt u van ons gelijk de factuur en kunt u de overboeking doen. Vergeet niet het door ons opgegeven betalingscode op uw bankoverboeking te vermelden. Anders kunnen we niet uw bestelling afhandelen!
 • Als u kiest voor IDeal dan kunt u via internetbankieren direct betalen en kunt u direct na het betalen het script zelf downloaden.
 • U moet rekening houden met een levertijd van ongeveer een week vanaf de betaling als u gebruikt maakt van overboeking. Dit komt doordat de bank het geld een aantal dagen inhoudt en wij pas het toneelstuk versturen nadat betaald is.
 • Als u sneller uw toneelstuk of schoolmusical wilt ontvangen kunt u gebruik maken van een spoedoverboeking. Geef dit wel aan ons door, dan zullen wij alles op alles zetten om het toneelstuk op tijd bij u te krijgen.
 • U ontvangt 1 exemplaar van het script in Acrobat als PDF bestand. Bij musicals ontvangt u het script digitaal en wordt de muziek per post verzonden naar het opgegeven adres.
 • U kunt zelf het toneelstuk vermenigvuldigen tot het gewenste aantal.
 • U kunt het toneelstuk of afscheidsmusical een jaar lang zo vaak uitvoeren als u wilt.

Mag ik toneelstukken en musicals van jullie doorverkopen?

Nee! Dat mag niet. Een toneelstuk of musical die aangkocht wordt mag men spelen maar niet doorverhandelen. Alleen de auteur heeft alleen het recht zijn of haar toneelstuk/musical te verkopen. CTS producties heeft van de auteur toestemming zijn of haar toneelstuk of musical aan te bieden. De koper van een toneelstuk of musical heeft die toestemming niet. Overtreding van deze regel is bij wet verboden!