Toneeluitgeverij CTS producties


Doel CTS producties

Het doel van CTS producties is om een win-win situatie te cre�ren. "Win" voor de toneelverenigingen en basisscholen en "win" voor de toneelschrijvers. Ons doel is om toneelverenigingen en waar nodig een helpende hand te bieden. Dit doen wij door onze toneelstukken en schoolmusicals voor een lage prijs aan te bieden en ook door sponsoring. Toneelschrijvers bieden wij een kans om hun toneelstuk of schoolmusical via onze website onder de aandacht van een breed publiek te brengen. CTS producties heeft al een aantal jonge toneelschrijvers een podium geboden om met hun toneelstuk "naar buiten te komen". Nieuwe toneelschrijvers krijgen zo een kans. Ook houdt CTS producties, in tegenstelling tot andere toneeluitgeverijen, geen groot percentage in op de verkoopprijs. Wij vragen slechts 20% om onze onkosten te dekken.

Kwaliteit

Om een goede kwaliteit te bieden aan onze klanten, hebben wij onderzocht wat bijvoorbeeld toneelverenigingen en basisscholen belangrijk vinden aan een toneelstuk of afscheidsmusical. Ook de ervaringen die onze toneelschrijvers opdeden tijdens het zelf spelen en regisseren van toneelstukken en afscheidsmusicals hebben we meegenomen en omgezet in richtlijnen voor onze toneelstukken en musicals. Zo hebt u de garantie dat u een toneelstuk koopt waarmee u waar voor uw geld krijgt!

Wat we steeds weer tegen kwamen was dat toneelverenigingen en basisscholen de prijzen van de toneelstukken en schoolmusicals veel te duur vonden. Om de toneelverenigingen en basisscholen tegemoet te komen biedt CTS producties toneelstukken en schoolmusicals aan tegen een lage prijs. Toneelstukken van concurrenten zijn soms wel twee keer zo duur. Iets anders was dat veel mensen zich irriteerden aan grof taalgebruik. Om toneelstukken en schoolmusicals toegankelijk te houden voor alle leeftijden zitten in de stukken van CTS producties geen vloeken, seks en geweld. Een decor met alles erop en eraan is niet iets wat alle toneelverenigingen en basisscholen kunnen realiseren. Daarom biedt CTS producties toneelstukken en schoolmusicals aan waarbij zoveel mogelijk wordt uitgegaan van een eenvoudig basisdecor. Het is natuurlijk altijd mogelijk om een decor te verfraaien.

Sponsoring

Om het amateurtoneel in Nederland en Belgi� te stimuleren sponsort CTS producties individuele toneelverenigingen en toneelproducties. Ook op het Internet zijn we betrokken bij toneelstartpagina's als Toneel.verzamelgids en Toneel.startbewijs en een toneelsite als Toneel.be. Op deze manier kan iedereen die interesse heeft in toneel de weg vinden op het Internet. Niet alleen binnen toneelkringen sponsort CTS producties, ook op maatschappelijk vlak draagt zij haar steentje bij door bijvoorbeeld een iniatief als Gifts 4 A Smile te sponsoren. Gifts 4 A Smile helpt kinderen op Sri Lanka bij de verwerking van de ramp met de tsunami. Met een theaterproject wordt geprobeerd om trauma's van de kinderen te verwerken en ze weer plezier te laten hebben. CTS producties heeft belangeloos toneelstukken ter beschikking gesteld aan Gifts 4 A Smile en beveelt deze organisatie warm bij u aan. Wil je weten of CTS producties jou kan sponsoren? Kom met een voorstel en vul hier het formulier in.

Gegevens toneeluitgeverij CTS producties

Naam: Toneeluitgeverij CTS producties
KvK: 01106838
Bank: ABN AMRO 44.61.62.280
IBAN: NL25ABNA0446162280 (voor betaling uit het buitenland)
BIC: ABNANL2A (voor betaling uit het buitenland)
Leeuwarden, Nederland