Zelf schrijver van toneelstukken?

Wij zijn altijd op zoek naar een nieuw toneelstuk, blijspel of een nieuwe schoolmusical die wij onze klanten kunnen aanbieden. Daarom zijn wij op zoek naar toneelschrijvers van allerlei soorten toneel: eenakters, afscheidsmusicals, kluchten, korte toneelstukken, kindertoneel, schooltoneel, schoolmusicals, monologen, blijspelen, jeugdtheater of serieuze toneelstukken zoals drama. Als u zelf een blijspel of afscheidsmusical hebt geschreven wilt u natuurlijk dat er ook iets mee gebeurt. Dat u daar ook iets mee kunt verdienen is natuurlijk helemaal mooi. Maar waar gaat u heen met uw eigen werk? Naar een toneeluitgeverij die veel geld inhoudt op uw loon!? Of gaat u zelf de boer op en probeert u 'via via' uw toneelstuk te verkopen !? Kom bij CTS producties! Wij houden geen hoge percentages in op uw toneelstuk. Bij ons hoeft u bijna niks zelf te doen, alles wordt voor u geregeld.

Vergelijking

Hieronder zie je een vergelijking tussen CTS producties en toneeluitgeverijen. Concludeer zelf. Bij CTS producties blijft u de rechten behouden op uw toneelstuk, blijspel of schoolmusical. Als u ze niet meer wilt verkopen via CTS producties, dan is dat geen probleem; het wordt van de website gehaald.

 • Bij een toneeluitgeverij is het niet altijd mogelijk om een toneelstuk, blijspel of schoolmusical 'terug te halen'.
 • Bij CTS producties hoeft u niks te betalen om uw eigen toneelstukken of schoolmusicals te spelen.
 • Bij sommige toneeluitgeverijen moet u betalen om uw eigen toneelstukken of schoolmusicals te spelen.
 • Bij CTS producties wordt slechts 20% ingehouden op het verkoopbedrag. Dat is om de onkosten van advertenties, banners, sitehuur en sitebeheer te dekken.
 • Bij een toneeluitgeverij wordt gemiddeld 50-60% ingehouden op het verkoopbedrag.

Gang van zaken

Wat is de gang van zaken als u uw toneelstuk of afscheidsmusical door ons wil laten verkopen?

 • We vragen u eerst om uw toneelstuk of afscheidsmusical op te sturen via mail in Word. Wij kijken dan of wij het voor u willen verkopen.
 • Willen wij het toneelstuk of de schoolmusical voor u verkopen dan vragen we u een samenvatting te maken van het toneelstuk (deze samenvatting is dus van het hele toneelstuk terwijl in de "op zicht" zending slechts een gedeelte van het toneelstuk is samengevat).
 • Deze samenvatting zetten wij op de website zodat mensen kunnen zien waar het toneelstuk over gaat.
 • CTS producties handelt alle vragen die binnen komen af.
 • Bij verkoop betaalt de koper het verschuldigde bedrag aan CTS producties en wij sturen het gehele toneelscript op. U krijgt alle info van de verkoop en hoeft niets te doen.
 • CTS producties betaalt u 80% van het verkoopbedrag. Onze betalingen doen we aan het einde van elke maand.

In het begin bent u even bezig om een samenvatting te maken van uw toneelstuk, blijspel of schoolmusical en om de "op zicht"-versie klaar te maken. Heeft u dat eenmaal gedaan, dan doet CTS producties de rest. Wij maken reclame, onderhouden de website, beantwoorden de mails. Bent u geinteresseerd om uw toneelstukken, blijspelen of afscheidsmusicals door CTS producties te laten verkopen, neem dan contact met ons op.